Najnovšie recenzie zo sekcie Akvaristické potreby
Odlepuje sa, musel som prichytit lepiacou paskou. Neskor po odlepeni pasky snad bude drzat
Podrobne si prejdite návody na internete. Výsledok potom stojí za to. Pozor na prípadné bubliny pri zlom nalepení tapety. Používa sa vždy zvonka.
- Drží v poriadku
- keď zaschne, je ho celkom vidno ale ak sa to nezameriame vôbec to neprekáža
Treba ho nechať minimálne 24 hodn schnúť
- nie su take tvrde ako lacnejsie verzie
- lepsia prilnavost oproti lacnejsim
- vysoka cena
- perfektna prilnavost
- trosku vacsie ako original na EHEIM pickup 60, ale sedia
Nebudem písať
- Ok
Eheim prísavky 4 ks 7271100
Pridané: 21. januára 2023
(naposledy upravené 21. januára 2023)
Zakúpený v Invitalshop.sk
- Super držia. Pasujú na Eheim Pickup 60.
- výborný pomocník pre vedenie hadičky v rohu akvaria
- robi co ma
- ak chcete jemnejsiu regulaciu treba sa poobzerat po inom produkte
Oproti kamienku malé bublinky
- Prva memrana vydrzala 2 mesiace (bola zakalkovana a obliat ju horucou citronovou vodou asi nebol dobry napad), na druhej strane ked membrana fungovala avarium bolo ciste, bez nej bola vsade zelena riasa. Pripravky proti riasam nepomahali
- Druha membrana bezi momentalne 1 mesiac a zatial sa riasa nevratila (akvarium bolo kompletne vycistene a riasa na skalach odstranena savom proti plesniam, strk som ale savom nestriekal a tiez je cisty)
- Nic ine na trhu proti riasam nie je (pripravky na riasy nefunguju)
- Uvidim aka bude zivotnost druhej membrany. Vnutry su 2 mriezky oddelene izolantom a privodne droty su zaliate lepidlom. Ak sa pri privode dostane ku kablom voda vyskratuje ich a mriezka uz nebude robit nic. Zatial som 1x cistil mriezku orig cisticom a zatial funguje.
- Mriezku treba kazde 2-3 tyzdne odkalkovat lebo ak sa na nej nazbiera vela vodneho kamena uz to pojde zle.
Zivotnost asi velka nebude podla inych recenzii, ale snad viac ako 2 mesiace ako pri prvej ktoru som oblial horucou citronovou vodou lebo po 2 mesiacoch na nej bola hruba vrstva vodneho kamena.
Membranu treba odkalkovavat pravidelne kazde 2-3 tyzdne
Je tvorena len 2mi mriezkami pripojenymi na kabel. Prave toto pripojenie je kamen urazu. Je zaliate lepidlom a ak je zaliate zle alebo ak sa ku kablom dostane voda vyskratuje ich a do mriezky prud nepride.
splna svoj učel
Všetko ok
Keď je málo miesta v skrinke, vyrieši jednoducho a účinne problém so zalomenými hadicami.
- Kvalitne spracovanie
- Ako vždy cena
Dobre spracovanie vyrobku
- Dorazilo preliačené na viacerych miestach
- Nesedí na sanie typu skimmer Lily pipes 12/16
Born to be Shrimp Sklenená miska na krmivo 6 cm
Pridané: 5. decembra 2022
(naposledy upravené 5. decembra 2022)
Zakúpený v prekrevetky.sk
- dorazilo v poriadku
Trošku mäkšia ak máte ostrejší uhol odklonu hadice od akvária pozor vie po čase splasknut. Zníži sa prietok vody. Inak fajn kvalita dobre sa čistí.
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »